
03.08.2021
Прості рецепти ресторанних страв з Грибним видатним. Частина 2
Легенда на соусі Грибний видатний ТМ Гуляй-поле розповідає, що найкраще смакує соус з вареничками! Втім ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері!
Легенда соусу Грибний видатний: «У нас сусід є, за паспортом Вареник. І батько в нього Вареник, і дід. І діти Вареники. Чи варто й казати, яка в них улюблена страва? А до вареничків з картоплею обов’язкова програма – соус Грибний. Вареники це знають»
Якщо запитати наших споживачів, як саме вони куштують соус Грибний видатний, то відповідь буде у 80% випадків: «до картопельки»! Так-так, варенички з картоплею – це теж про «до картопельки». Тож ми зібрали і неперевершені рецепти з ресторанів, і домашні винаходи наших споживачів, і охоче ділимося з вами
паста у вершково-грибному соусі Грибний видатний від Гуляй-поле
Паста з грибами – одна з улюблених страв для багатьох. Готувати її не складно. Простий набір інгредієнтів робить страву доступною для частого вживання. Печериці і ніжний вершковий смак соусу зроблять звичайну вечерю святом. А якщо додати італійських трав, то від тарілки не відірвати!
ресторанний рецепт вимагає:
1. На пательні розтопити вершкове масло, додати невелику кількість оливкової олії; коли олія розтопиться, додати часник (бажано злегка розчавити його ножем) і обсмажити протягом 3 хвилин 2. Гриби обсмажити на пательні о до повного випаровування соку – вони повинні вже почати присмажуватися, додати до них рубану цибулю. Додати сіль, перець, вершки. 3. Готувати 10 хвилин на повільному вогні. 4. Відварити пасту: це може бути феттучіні, папарделле, спагетті або ваші улюблені макаронні вироби 5. До готової пасти додати соус, дати соусу збагатіти смак пасти, додати натертий сир – за бажанням |
Рецепт з Грибний видатний від Гуляй-поле
1. Беремо пачку Грибного видатного від ТМ Гуляй-поле 2. Відварюємо улюблену пасту або будь-які макаронні вироби, що вам більше до смаку 3. Викладаємо в тарілку та додаємо соус Грибний видатний, який містить натуральні грибі. Вершковий смак соусу наповнить страву новими нотками. 4. Додайте італійські трави – за бажанням – або трішечки тертого сиру |
Витрати часу: 30 хвилин | Витрати часу: 12 хвилин |
Добре, бо своє!
Існує шість основних видів макаронів: довгі, короткі, фігурні, макарони для запікання, для супів і для начинки. Для приготування пасти з грибним соусом можна обрати довгі, короткі або фігурні вироби.
До довгим макаронів відносять:
капелліні – довга і дуже тонка паста товщиною 1 мм.
вермішель – тонка паста до 2 мм завтовшки.
спагеті – найвідоміша тонка паста, відрізняється довжиною до 50 см.
лінгуіні – довга, тонка , трохи сплющена паста.
феттуччіні – довгі, плоскі макарони, сплетені в «гнізда».
тальятелле – такі ж «гнізда», як і феттучіні, але трохи ширше.
паппарделле – довга паста шириною 12-13 мм, також сплетена в «гнізда».
Короткі макарони:
фузіллі – паста у вигляді маленьких спіральок.
джірандолле – спіральки за розміром менше і тонше, ніж фузіллі.
пенне – коротка паста з косими зрізами по діагоналі діаметром 8-10 мм.
тортільоні – коротка паста з ребристою поверхнею і прямими зрізами.
маккероні – паста у вигляді витягнутих і трохи зігнутих трубок.
Фігурні макарони:
фарфалле – невеликі макарони, що нагадують бантики або метеликів.
конкільє – паста у вигляді черепашок.