03.08.2021

Прості рецепти ресторанних страв з Грибним видатним. Частина 2

Легенда на соусі Грибний видатний ТМ Гуляй-поле розповідає, що найкраще смакує соус з вареничками! Втім ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері!

Легенда соусу Грибний видатний: «У нас сусід є, за паспортом Вареник. І батько в нього Вареник, і дід. І діти Вареники. Чи варто й казати, яка в них улюблена страва? А до вареничків з картоплею обов’язкова програма – соус Грибний. Вареники це знають»

Якщо запитати наших споживачів, як саме вони куштують соус Грибний видатний, то відповідь буде у 80% випадків: «до картопельки»! Так-так, варенички з картоплею – це теж про «до картопельки». Тож ми зібрали і неперевершені рецепти з ресторанів, і домашні винаходи наших споживачів, і охоче ділимося з вами

паста у вершково-грибному соусі Грибний видатний від Гуляй-поле

Паста з грибами – одна з улюблених страв для багатьох. Готувати її не складно. Простий набір інгредієнтів робить страву доступною для частого вживання. Печериці і ніжний вершковий смак соусу зроблять звичайну вечерю святом. А якщо додати італійських трав, то від тарілки не відірвати!

ресторанний рецепт вимагає:

1.        На пательні розтопити вершкове масло, додати невелику кількість оливкової олії; коли олія розтопиться, додати часник (бажано злегка розчавити його ножем) і обсмажити протягом 3 хвилин

2.      Гриби обсмажити на пательні о до повного випаровування соку – вони повинні вже почати присмажуватися, додати до них рубану цибулю. Додати сіль, перець, вершки.

3.      Готувати 10 хвилин на повільному вогні.

4.      Відварити пасту: це може бути феттучіні, папарделле, спагетті або ваші улюблені макаронні вироби

5.       До готової пасти додати соус, дати соусу збагатіти смак пасти, додати натертий сир – за бажанням

Рецепт з Грибний видатний від Гуляй-поле

1.        Беремо пачку Грибного видатного від ТМ Гуляй-поле

2.      Відварюємо улюблену пасту або будь-які макаронні вироби, що вам більше до смаку

3.      Викладаємо в тарілку та додаємо соус Грибний видатний, який містить натуральні грибі.  Вершковий смак соусу наповнить страву новими нотками.

4.      Додайте італійські трави – за бажанням – або трішечки тертого сиру

Витрати часу: 30 хвилин Витрати часу: 12 хвилин

 

Добре, бо своє!

 

Існує шість основних видів макаронів: довгі, короткі, фігурні, макарони для запікання, для супів і для начинки. Для приготування пасти з грибним соусом можна обрати довгі, короткі або фігурні вироби.

 

До довгим макаронів відносять:

капелліні – довга і дуже тонка паста товщиною 1 мм.

вермішель – тонка паста до 2 мм завтовшки.

спагеті – найвідоміша тонка паста, відрізняється довжиною до 50 см.

лінгуіні – довга, тонка , трохи сплющена паста.

феттуччіні – довгі, плоскі макарони, сплетені в «гнізда».

тальятелле – такі ж «гнізда», як і феттучіні, але трохи ширше.

паппарделле – довга паста шириною 12-13 мм, також сплетена в «гнізда».

 

Короткі макарони:

фузіллі – паста у вигляді маленьких спіральок.

джірандолле – спіральки за розміром менше і тонше, ніж фузіллі.

пенне – коротка паста з косими зрізами по діагоналі діаметром 8-10 мм.

тортільоні – коротка паста з ребристою поверхнею і прямими зрізами.

маккероні – паста у вигляді витягнутих і трохи зігнутих трубок.

 

Фігурні макарони:

фарфалле – невеликі макарони, що нагадують бантики або метеликів.

конкільє – паста у вигляді черепашок.