03.08.2021

Прості рецепти ресторанних страв з соусом Часниковий бувай здоровий. Частина 1

Рубрика «прості рецепти ресторанних страв з соусами Гуляй-поле» набуває популярності і наші споживачі охоче діляться своїми смаковими відкриттями.  Нагадаємо, ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері! Втім сьогодні ми ділимося одразу декількома ідеями для використання соусу Часниковий бувай здоровий від Гуляй-поле!

Легенда соусу Часниковий бувай здоровий: «Дайте вгадаємо: зараз ви дивитеся на цей соус і міркуєте, куди б його додати? Та до картопельки ж. Якої? Та хоч вареної, хоч печеної, хоч смаженої, хоч фрі, хоч не фрі. А до пельменчиків, вареничків, смажених кабачків чи баклажанчиків – пальчики з’їси!»

овочі під соусом Часниковий бувай здоровий від Гуляй-поле

Впевнені, що ви чекали на сезон овочів і вже експериментуєте на кухні з кабачками та баклажанами, молодою картопелькою та помідорами.

кабачки смажені. Присолені, обвалені в борошні, тоненькі або нарізані товстіше (в залежності від смаку кухаря), зарум’янені в пісному маслі – що може бути краще! Певно ви зазвичай рубите часничок та змішуєте його з майонезом, а потім притрушуєте кропом чи петрушкою. Втім ви також можете швидко покращити смак улюбленої страви просто додавши на кожну пластиночку кабачку красивий купол соусу Часниковий бувай здоровий!

«тещин язик»  з баклажанів  – це, мабуть, самий смачний і найпопулярніший рецепт з цього овоча. Смажені баклажани з часником, такі ж гострі, як тещин язик, завжди бажані на святковому столі. До речі, саме пікантний тещин язик першим зникає зі столу. Основний секрет – вимочити порізані баклажани в підсоленій воді хвилин 15-20. Це робиться для того, щоб вийшла вся гіркота. Пропорція солі особливої ​​ролі не грає (можливий варіант: пів столової ложки на літр-півтора води). Після обсмажування та перед додаванням в кожний рулетик скибочки помідорки  господині зазвичай змазують пластинку баклажану часниковим соусом. Впевнені, що саме Часниковий бувай здоровий від Гуляй-поле, покаже, що назва страви не даремна!

молода картопелька. Зазвичай молоду картопельку ми із задоволенням їмо з вершковим маслом та кропом, втім ви можете спробувати картопельку з соусом Часниковий бувай здоровий! До речі, він пасує не лише до молодої картоплі: спробуйте зі смаженою картоплею, з картоплею в мундирах, з картоплею печеною, з картопелькою-фрі!

 

Пельмені та варенички під соусом Часниковий бувай здоровий від Гуляй-поле

Зазвичай гарячими пельменями чи вареничками приємно зігрітися в домашній обстановці і теплій компанії! Це найпопулярніша страва осіннє-зимового сезону. Втім, ніхто не забороняє ласувати гарними стравами і в літку, і навесні! А зробити їх яскравіше можна із соусом Часниковий бувай здоровий від Гуляй-поле!

 

Добре, бо своє!