01.05.2020

АКЦІЯ! DELTA FOOD на варті здоров’я та боротьби з COVID-19

DELTA FOOD як соціально відповідальний бізнес не залишається осторонь поточної ситуації щодо запобігання розповсюдженню коронавіруса та боротьби з цією хворобою. Команда активно дбає не лише про створення умов для безпечної роботи працівників на виробництві, але й допомагає тим, хто потребує цього особливо:  лікарням  – щодо придбання комплектів захисних засобів,  та  пенсіонерам та маломобільним громадянам  – щодо продуктового забезпечення. Втім ми йдемо далі, адже бачимо, що українці активно беруться допомагати один одному.  Тож  ми запропонували акцію, в межах якої кожен, хто придбає майонез зі спеціальною наліпкою долучається до допомоги лікарням: 50 копійок з кожної такої пачки DELTA FOOD перерахує у фонд двох лікарень, які боряться з COVID-19 за життя людей.

Акція запропонована для двох регіонів – Запоріжжя та Тернополя. Гроші, зібрані впродовж двох місяців, а саме  з 1 травня по 30 червня 2020 року, будуть направлені Тернопільській міській дитячій лікарні та Запорізькій обласній інфекційній лікарні.

DELTA FOOD на сьогодні:

  • закуплено дорогі та такі необхідні засоби захисту для лікарні рідного Гуляйполе – в повній комплектації: від окулярів до одягу і респіраторів
  • співробітників забезпечено комплектами захисних масок і рукавичок, включаючи тих, хто працює віддалено
  • виробництво продовжує свою роботу, при цьому заходи безпеки підвищені: регулярне кварцування, заміри температури, обробка рук дезінфікуючими засобами і забезпечення доставки працівників – ті кроки, які ми робимо вже зараз!
  • компанія підтримала ініціативу Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування, який зібрав 800 продуктових наборів для забезпечення одиноких пенсіонерів та маломобільних мешканців Запоріжжя. Компанія DELTA FOOD забезпечила продуктові набори майонезами «Гуляй-поле», який так полюбився споживачами по всій Україні.
  • компанія долучилася до проекту « На відстані руки», в межах якого волонтери разом з БФ Карітас Хмельницький допомагатимуть доставкою продуктових та побутових наборів одиноким, стареньким, хворим людям, які під час карантину опинилися в скрутній ситуації!

Тільки об’єднавшись і допомагаючи один одному ми зможемо все! Піклуйтеся про себе, проявляйте турботу про оточуючих!

Ознайомитися з умовами акції можна тут.
Довідка:

ТМ «Гуляй-поле» є торговою маркою DELTA FOOD (ТОВ ТД «Дельта», Запоріжжя, 2009 рік).  Компанія DELTA FOOD є виробником майонезів, майонезних соусів, гірчиці і соняшникової олії.  За роки своєї роботи компанія стала лідером з виробництва майонезів і майонезних соусів в категорії СТМ для провідних міжнародних, національних і локальних торгових мереж.  З 2015 року DELTA FOOD активно розвиває власний бренд – ТМ Гуляй-поле, під яким випускаються майонези, майонезні соуси, гірчиця, соняшникова олія високої якості і натурального складу.  Накопичений протягом десятиліття досвід є гарною платформою для подальшого збільшення виробництва, в найближчих планах – виведення на ринок нових позицій під власним брендом.  Завдяки ретельно організованій дистрибуції продукція Гуляй-поле присутня у всіх областях України – на ринках, в продуктових крамницях різного масштабу, а також на полицях найбільших торговельних мереж.