20.08.2020

Новинка: гірчиця Гуляй-поле в пластиковій шайбі відразу в двох смаках

DELTA FOOD, власник торговельної марки Гуляй-поле, підготував новинку в своєму асортименті: тепер відразу два смаки гірчиці – Гостра та Пекельна – фасуються в пластикові стаканчики з кришкою, що закручується.  Більш міцний матеріал упаковки дозволяє гірчиці довго зберігати свої властивості.  А універсальність тари дозволить використовувати її повторно.

Гірчицю «Пекельну» та «Гостру» в новій пластиковій зручній упаковці «шайба» вже скоро можна буде знайти на прилавках магазинів.  Така «шайба» дозволить сповна насолодитися ароматною гірчицею Гуляй-поле.  Крім того, відкрита тара дозволяє регулювати кількість нанесеної на страви гірчиці.

 «Шайба» є традиційним для вітчизняного ринку видом пакування гірчиці.  До того ж така тара досить зносостійка і не пропускає сонячні промені, а значить прекрасно захищає гірчицю від впливу зовнішніх факторів.

Головний секрет чудового смаку нашої гірчиці – це використання в складі тільки якісних інгредієнтів: соняшникової олії Гуляй-поле, а також лише елітних сортів гірчиці.  Гірчиця – це незамінна приправа до практично будь-якої страви, вона стане відмінним доповненням до хот-догів і сандвічів, прекрасно підходить в якості салатної заправки і соусу до м’ясних страв, страв з картоплі, традиційного холодцю, сала і вареників!  Аромат гірчиці не залишить байдужим жодного гурмана або цінителя традиційної кухні.

З увагою та шаною до  кожного клієнта ми завжди прагнемо надати найбільш зручні способи використання нашої продукції ТМ «Гуляй-поле», пропонуючи різні варіації та матеріали пакування, які є максимально зручними у використанні та транспортуванні.