03.08.2021

Прості рецепти ресторанних страв з соусом Папрік на пікнік. Частина 2

Ви напевно задумаєтеся як це «ресторанні страви» і «папрік на пікнік»? а ми відповімо! Рубрика «прості рецепти ресторанних страв з соусами Гуляй-поле» продовжує відкривати нашим споживачами як зробити смак страв яскравіше, а витрачати на готування менше часу!  Нагадаємо, ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері! Як вам рецепт телятини з овочами гриль під папрічним соусом?

Легенда соусу Папрік на пікнік: «от якби тепер були вибори найкращого соусу для пікніка, смажена курочка, ковбаски та стейк одностайно обрали б саме соус Папрік! Рушаєте на пікнік – беріть із собою Папрік!

телятина з овочами гриль під папрічним соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле

Гриль  – цей  must have ресторанів, пікніків і вечірок на дачі –  все впевненіше переміщається в міські квартири. Виявляється, для дружніх посиденьок на звичайних кухнях гриль-меню дуже навіть доречне. Для квартири є чимало сучасних технічних рішень: це і газовий гриль в кухонній плиті, і функція гриль в мікрохвильовці, і сковорідка гриль, і електрогрилі з різним функціоналом.

Останнім часом серед жителів великих міст стала зростати популярність електрогрилів. Чому обирають саме їх, зрозуміти нескладно. Сучасний ритм міського життя дуже напружений, і часу на підготовку практично не залишається.

 

Тож де б ви не готували – на дачі чи вдома, на пікніку чи на власній кухні, ми презентуємо рецепт неперевершеної телятини. Втім!! Пам’ятайте про легенду нашого Папрік на пікнік:  і курячі крильця, і курячі ніжки, і ковбаски і стейки на грилю стануть ще яскравіше із соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле!

 

????Інгредієнти:
Телятина філе – 500 г

Соус Папрік на пікнік – 2 x 180 г

Баклажан – 250 г

Перець червоний – 200 г (1 шт)

Перець жовтий – 200 г (1 шт)

олія Гуляй-поле – 4 ст.л

Помідор – 2 шт

Лимон – 1 шт

Часник – 3 зубчики

Чебрець, розмарин, базилік – по 2-3 гілочки

????Приготування вдома:
Вмикаємо духовку розігріватись на 180 градусів.

  • Баклажани і перець крупно нарізати і викласти на деко. Додати чебрець і розмарин, посолити, поперчити за смаком і полити олією Гуляй-поле. Запікати близько 20 хвилин
  • Дістати деко з духовки, дати овочам охолонути. Остигнули овочі зачистити і дрібно нарізати, потім овочеву ікру підігріти в сотейнику на помірному вогні.
  • Телятину зачистити від жил і нарізати на медальйони. Потім посолити і поперчити за смаком, скропити оливковою олією і лимонним соком.
  • Телятину злегка обсмажити на гриль-сковороді.
  • На блюдо викласти ікру з овочів (для цього можна використовувати кільце для сервування, щоб як в кращих ресторанах), поруч телятину і полити соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле.

 

????Приготування на пікніку:

Маринуйте м’ясо пару годин, додавши лимонний сік, спеції та олію Гуляй-поле. Якщо любите по ситніше можете спробувати маринад з додаванням майонезного соусу Сімейний від гуляй-поле 50%.

Баклажани, кабачки, перець, помідори крупно нарізати і теж замарінувати у суміші олії Гуляй-поле та спецій за смаком з додаванням солі. Зручно це робити звечора (перед пікніком) у рукаві  – так і добре промаринується, і транспортувати легше (втім краще все ж таки покласти весь пакет у якусь каструлю чи інший пакет для перевезення на пікнік).

На решітку викладіть овочі, нехай гарно просмажаться, викласти їх на блюдо

Окремо підсмажити замариноване м’ясо

Подавати разом, смакувати звичайно з соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле!

 

Добре, бо своє!