08.06.2021

Прості рецепти ресторанних страв з соусом Папрік на пікнік

Рубрикою «прості рецепти ресторанних страв з соусами Гуляй-поле» ми продовжуємо знайомити вас з тим як урізноманітнювати своє меню, а витрачати на готування менше часу!  Нагадаємо, ми зібрали кращі ресторанні страви, які ви можете без зайвих клопіт зробити для сімейного застілля або для романтичної вечері! Але сьогодні ми відкриємо не зовсім ресторанні страви, а розповімо як збагачують смаки щоденного меню наші споживачі. На черзі – Папрік на пікнік від Гуляй-поле!

От якби тепер були вибори найкращого соусу для пікніка, смажена курочка, ковбаски та стейк одностайно обрали б саме соус Папрік! Рушаєте на пікнік – беріть із собою Папрік!

Бутерброди та рулети з Папрік на пікнік від Гуляй-поле

бутерброди на канапки. Якщо ви готуєте бутерброди для перекусу або канапки на святковий стіл спробуйте замінити будь-яку намазку соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле. Доречно, якщо у страву входить шинка, ковбаски або сосиски.

фаршировані лаваші. Ви також можете змастити лаваш соусом Папрік на пікнік від гуляй-поле та нарізати курине філе, сир, помідори та зелень для обсмаження на пательні. Вийде неперевершена закусочка.

бургери. Що може бути краще ніж намастити булочку соусом Папрік на пікнік, покласти котлетку чи скибочку ковбаски, лист зеленого салату, кружочок цибульки та сир! Можна прогріти на грилі чи їсти одразу!

хотдоги. Для улюбленої нами швидкої страви із булочки та сосиски Папрік на пікнік  від Гуляй-поле – теж гарний вибір!

 

Пасти під соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле

смак улюблених макаронних виробів можна збагатити з Папрік на пікнік. А якщо відварити пасту, додати обсмажені помідори та підсмажену шинку чи м’ясо та здобрити соусом Папрік на пікнік – то вийде вишуканий теплий салат під папрічним  соусом!

 

М’ясо із соусом Папрік на пікнік від Гуляй-поле

оооо!!! Тут якщо ви не куштували обсмажені, запечені крила або ніжки курча, сосисочки чи ковбаски, наггетси чи стейки із соусом  Папрік на пікнік від Гуляй-поле, то ви не розкрили їх справжній смак! Наступного разу ми обов’язково розкажемо як приготувати щось смачненьке з ресторанного меню вдома чи на пікніку із соусом Папрік на пікнік!

 

Добре, бо своє!